rusfritt datatreff i Lura Bydelshus.

Arrangør Warpcrew

Bla lenger ned

Hva: Venture 2019
Hvor: Lura Bydelshus, Prinsens vei 14A, 4315 Sandnes
Plasser: 76 LAN-plasser i tillegg til crew.
Når: 28. februar – 3. mars 2019
Pris: 350,- (fra 100,- for besøkende)
Billetter: Kan kjøpes her

Spill & konkurranser: Annonseres senere!

Nettverk: Gigabit nettverk. Ta med din egen kabel (10m) og koble deg til nettverket vårt. 
Servering: Kiosk

Billetter

All kjøp foregår via Warpcrew sitt system for billettsalg.

Vi godtar Visa og Mastercard.

Vi refunderer ingen billetter. Du kan derimot overføre din billett til andre via systemet. Billetter kan ikke selges for mer enn ordinær verdi.

Alle billetter registreres med ditt eget navn og er personlig. 

UkesPass | Forhåndskjøp – Som gir deg tilgang til hele arrangementet, hele uken. Du tar med deg din egen pc eller konsoll, samt skjerm og kabler som som du måtte trenge. Når du kommer kobler du deg til de to stikkontaktene som ligger klar og finner en ledig port i switchen vår. 

Pris: 350,- (per person)

BesøksPass | Døgn – Ta turen innom og sjekk ut hva som skjer på et LAN-party. Du kan ikke ha med deg maskin eller overnatte. Men du kan gå fritt rundt i lokalet og snakke med venner og kjente. Vi har i tillegg både konkurranser og foredrag som er åpne for alle å delta på.

Pris fra: 100,- (per person)

Velge plass?

Etter du har betalt billetten din, vil du kunne velge sitteplass via WAS.

Kjøpe flere billetter?

Man kan kjøpe flere billetter på en gang. Feks kan dette være praktisk om man feks skal kjøpe til en vennegjeng. Man gjennomfører da kjøp på vanlig måte og kjøper så mange billetter som man trenger (Maks 5 om gangen). Når salget er gjennomført, kan du fra was.warpcrew.com gi bort billettene til hver av vennene dine som skal ha disse. Du kan også plassere dem på bordkartet, slik at vennene dine ikke trenger tenke på dette.

Det er viktig at alle som kommer har hver sin billett, ellers vil du måtte stå i en ekstra lang kø ved innsjekking for å få ordnet opp i dette.

(Vilkår og informasjon finner du på was.warpcrew.com)

Sikkerhetsregler

Se gjennom våre sikkerhetsregler, som besvarer en del spørsmål om hva som er lov og ikke på Venture. Dersom du ikke har fylt 16 år, krever vi feks. at du tar med ferdig signert samtykkeskjema. Les mer om dette under Sikkerhetsregler her

Tidsplan

Vi har en stor tidsplan med diverse konkurranser og sceneshow gjennom hele arrangementet, slik at du ikke går glipp av det du måtte ønske. Tidsplanen kan forandres frem til arrangementet, og avvik kan forekomme.

Lura Bydelshus

Finner du ikke frem til Lura Bygdelshus? Trykk her for å få opp kart

Seatmap

Vi har i år satt et tak på 76 sitteplasser. Hver deltaker vil ha (ca) 90cm x 80cm til sin disposisjon.

Når du kommer

Når du kommer inn vil det være skranker som tar seg av innsjekking og gir deg adgangsbånd. Når du har fått dette, kan du ta med utstyret videre til din valgte plass.